Alıntı:
Mehemt Nickli Üyeden Alıntı
Dayı ben pek iyi bir kul değilim ama Nuh Aleyhisselam bile kayminden 900 küsur sene her gün oldurulesiye dövuldu ama hiç vazgeçmedi. Bir peygamber bile böyleyse biz de az sabretmeliyiz
|
Peygamberleri ornek veremezsin cunku onlarin duasi makbuldur.Ayrica yillardir siyer okudum bunu kim soylediyse sallamis boyle birsey olmadi yanlis bilgi
Alıntı:
Nurlu fatma Nickli Üyeden Alıntı
Sen hep maddi sıkıntı yaşamışsın. Peki manevi sıkıntı yaşayıp hüstana uğramak her seferinde heveslerinin kursağında kalması. Buda olabilirdi. Keşke tek sıkıntı maddi olsa. Manevi sıkıntı insanı kahrediyor. Aç ve muhtac değilsen hamd et.
|
2 defa aldatildim farkli kisilerle yetimim ayrica yetimin duasi makbuldur evet perde yoktur hep zulmediliyor zulmedenlere birsey olmuyor
[QUOTE=onur1905;677888]Peygamberleri ornek veremezsin cunku onlarin duasi makbuldur.Ayrica yillardir siyer okudum bunu kim soylediyse sallamis boyle birsey olmadi yanlis bilgi
2 defa aldatildim farkli kisilerle nisanliyken yetimim ayrica yetimin duasi makbuldur evet perde yoktur hep zulmediliyor zulmedenlere birsey olmuyo