Esselamu aleykûm yâ ahvan.
Benim bu seferki sualim kendim için değil kuzenim için.
Kuzenim diyorum ama kardeşim desem yalnış anlayacaksınız diye bu şekilde hitab ettim.
Kardeş gibi olduğumuz beraber büyüdüğümüz yediğimizin ayrı gitmediği kardeşim olarak gördüğüm kiracımızın kızı.
Daha çok küçük 13-15 yaşlarında .
Ara ara eline kına yakılıyordu ama önemsemiyorduk. Son bir kaç gündür değişik bir şeyler olmaya başladı.
Gece 2-3 arası kız değişiyor bambaşka biri oluyor. Bağırıp küfür ediyor. Ve bilinci sanki kontrol altındaymış gibi karanlık odaya yatmaya gitmek istiyor. Korkuttukları için anne ve babası izin vermiyor yanımızda yat diyor ama küfürler ediyor asabileşiyor illa gidip orada yatacak.
Bir gün rüyada ölen büyük anne annesinin, dedesinin,kendinin ve bir kaç kişinin daha adının kağıda yazıldığını görmüş.
Cinler göstermiş. Bak bunlar öldü şimdi sıra sende sonrada sıra bunlara gelecek demiş.
Çok sorduk ama diğer isimlerin kimler olduğunu söylemiyor. Bir sonraki gece yatağında kara yılanlar olduğunu duvarlarda onu izleyen gölgeler olduğunu söyleyerek sabaha kadar haykırmış.
Bir hoca vardı ama rukyeci gibi.
Teyzeme iyi gelmişti onun musallatı çıkarttı dayımada kısmen yardım etti. Rahatlattı.
Ama bu kıza faydası olmuyor .
Kız çok iyi ve aynı benim gibi. Hiç ağzından bana kötü bir söz çıktığını duymadım. Saygıda kusur etmez.ama benim gibi bağışıklık sistemi çok hassas. Sık sık hastalanır ve benim gibi çok zayıf.
Ben bir hocaya cin mektubu yazdırmıştım çok önceden. Sonra rüyalarımda ağırlaşmalar ve sık sık bunalmalar geçirdiğim için suda bozup az bir şeyini içtim birazınıda bunaldığım zamanlarda elime yüzüme sürdüm. Az biraz kaldı o suyu içirsek faydası olurmu?
Bu birinci sorum olsun.
İkinci sorum ise şu:
Ud yağı sürsek eline yüzüne cinlerin sataşmasını azaltırmı?
Son olarak celcelutiyye yi öğretsem yada bir hoca var youtubede videosu var açsak dinletsek sıkıntı bastığı zamanlarda tesiri olurmu.?.
Bir şey daha:
Abisi ezan okusa cinler dağılırmı?.?
Hadis varya onun için soruyorum.
Benim icazet yok müdahale edemem.
Ama celcelutiyye yi ve hadis olan duaları öğretirim. Bilgilendiririm okuma usulünü de aktarırım. Rukyeyi öğretirim yani.
Bu işe yararmı?
Etiket atmayı unutmuşum:
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@
Özellikle Ali hocam siz
@