Alıntı:
Mubinn Nickli Üyeden Alıntı
O kişi külliyen yalan söylemiş. Genelde bayan hocaya müslüman cin hizmet etmiyor. Her türlü yaptığı işlemin şerli olma ihtimali oldukça yüksek. Zira gayrimüslim varlık ile çalışıyor. Buy bozdurmak için de bu rakamlar istenmemeli. Safranın diğer malzemelerin fiyatları üç assagi beş yukarı bellidir. Biraz afaki rakamlar.. Bu paraları hatta çok daha fazlasını verenler var. İhalelerde, mal miras durumlarında fln buyu ile karşıdakini ortadan kaldırmaya ikna etmeye fln yapılan çeşitli büyülerde bu rakamı teklif etsen gulerler.
|
Büyü bozmayı ne kadar der bilmiyorum. Ama 12 binden aşşağı hiç bir şey yapmıyo istediğin vefk , tılsım, yazdır.
Celb için üstüne basa basa büyü değil dedi. Biraz beni ikna etmek ister gibi hali vardı niye büyü olsun kötülüğü için yapılmıyor sonuçta dedi.
Ama yani ben de bir insan için kalkıpta 12 bin veremem , kısmet açma için verirdim belki para biriktirirdim ya da.
Zaten Celb etkisi geçince adam geri gidiyormuş , boşuna para vermiş olur insan ya da devamlı yaptıracaksın ona da para dayanmaz. Hesapsız para olacak ki anca.
Benim yetim maaşım zaten 10 bin tl. 12 bin tl nerden bulup vereyim. 😂
En güzeli yine dua etmek , iyi ki de verecek param yok yoksa nefsimin esiri olurdum belki.
Allah gönlümdeki hayırlı ise bana nasip etsin hayırlı değilse de beni razı edecek şekilde gönlümden alsın. Her şeyin en iyisini Allah bilir.