Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
anladiğim kadariyla aile apartmaninda oturuyorsunuz ve diger akrabalarla gecineniyorsunuz,
soru şu;
diğer eltilerden ayni sizin durumunuzda olan yani siz dahil diger akrabalarla sorun yaşayan gecinemeyen biri daha var mi?
|
Vardı hocam, onlar terk etti apartmanı, gittiler 3 sene sonra maddi ve manevi sıkıntılardan geri geldiler ( kayınvalidem onlara baktırmıştı) daha yeni bu sene geldiler
Hatta kayıvalidemler bir kaç hocaya gittiklerini söylediler i, evde herkes 313 ayetel kürsi okusun dedi su felan verdi dualar verdi, dualarda kötü bir şey yoktu kötü bir şey yapacağını düşünüp günahını almak istemem.
Beni felan okuyordu arkam dönükken, sorduk ne okuyon diye nazar duası okuyorum kendi kendime dedi felan böyle saçma şeyler.
Hocam ben pek çevrede gidilen hocalara inanmıyorum böyle şeylerle de uğraşmam namazımı kılarım duamı ederim orucumu tutarım doğru ahlaklı olmaya çalışırım elimden geldiğince Allaha vaadimdeyim. Ama tükendim. Evet bende insanım hatalarım vardır elbette çok toydum ( eşim benden 16 yaş büyük, aileside benim dedemlerle yaşıt)
Yıllar geçtikçe ve namaz kıldıkça olgunlaştım ama evlilik denge işi hep ben boyun eğdim nereye kadar. Bir yerde insan da şerefi için yaşıyor. Herkese batıyorum resmen, benim namazım bile sorgulandı bu evde. Evlendiğimizde kılmıyordum sonradan kılamya başladım, hiç bırakmadan kılıyorum