Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Esselamu aleyküm verahmetullah üstadım @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pek kıymet verdiğim çok sevdiğim hocalarım @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Benim merak ettiğim şey şu:
Bir çok kasem kaside sure ayet ve sırlı duaların suflileri var.
Ben celcelutiyye de okudum berhettiye de felekkiye de hatta beduh ,kabala ve dıhne bilede.
Hiç birisinde ağır bir olay yaşamadım berhettiye hariç. Daha ilk okumada rüyalarıma kahkahalar atan benimle sure okuyan ve hiç etkilenmeyen şeytanlar girdi.
O gün berhettiyeden tiksinmiştim.
Hocalarımız biraz açıklayınca nefretim geçti ama yerini bazı soru işaretleri aldı.
Berhettiyedeki esmalar şeytanların adı değil evet tamam. Ama niye bunu okuyan herkes ilk peşin hatta ilk okumada maridlerle temasa geçiyor.?.
Ve niye hemen musallat oluyorlar.?.
Diğerlerinde dinleme ve okunma nedenine itaat gördüm ama bunda yok .
Dinlemiyorlar bile ya bu adam okumuşta niye okumuş demiyorlar direk saldırıya geçiyorlar.
Nedeni nedir bunun.
|
O ilk gelenler berhetiyyenin sufli görevlileri berhetiyye altında görevlileri çok güçlü savaşçı varlıklar sen berhetiyye zikrettin beni çağırdın diyor gel dedin geldim..
peki geldiği kişi bakıyor ilim içindemi dışındamı icazet yok günahlar sarmış aura zayıf o gücü zapdedecek bir ilmi kuvveti yok o hale gülüyor gülene bakma geldiği gibi gitmiyor cezalandırıyor gidiyor bazende o musallatı almak çook zor..
Ama geldiği yer ilim içinde kuvvetli ilim sahibi icazetli koruması çok sağlam aura sağlam ip gibi sıraya girdiğide oluyor merak etme..