Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
O ilk gelenler berhetiyyenin sufli görevlileri berhetiyye altında görevlileri çok güçlü savaşçı varlıklar sen berhetiyye zikrettin beni çağırdın diyor gel dedin geldim..
peki geldiği kişi bakıyor ilim içindemi dışındamı icazet yok günahlar sarmış aura zayıf o gücü zapdedecek bir ilmi kuvveti yok o hale gülüyor gülene bakma geldiği gibi gitmiyor cezalandırıyor gidiyor bazende o musallatı almak çook zor..
Ama geldiği yer ilim içinde kuvvetli ilim sahibi icazetli koruması çok sağlam aura sağlam ip gibi sıraya girdiğide oluyor merak etme..
|
Anladım âlim hocam. Yani gelenler sufliler.
İlk okumadada hemen sufliler damlıyorsa benim tahmin ettiğimdende güçlü bir kaside bu.
Ama diğerlerinde böyle olmuyor.
Hani yine musallat olayı olabiliyor ama böyle hemen gelip hırpalama olmuyor.
Lakin temelini kavradım artık.
Her kasemde sure ve ayette kasidelerde olduğu gibi açılımlar başlayınca avam geliyor ama musallat olamıyor sufli gelince her hangi bir şekilde geri dönerse o halde avama kapı açılıyor.
Giriyorlar haneye.
Berhettiyedekinin farkı cezalandırmayı suflinin yapıyor olması. Diğerlerinde avam yapıyor.
Alıntı:
Mubinn Nickli Üyeden Alıntı
Gelen görevli varlık olsa müslüman olur ve kişiye eza vermez farklı bir durum olmadıkça. Genelde zikirdeki yada duadaki açığa çıkan enerjiye gelenler olur. Yada kişinin kendinde hali hazırda musallat vardır. O azap eder. Forum sitede çokça belirtildi bu. Ayrıca arkadaşın dediği ilme layık olma durumu da var. Her ilim avama göre değildir. Belli bir eğitimden sistemden geçersin. Önce Kur'an, hadis fıkıh gibi bilgileri tamam edersin, sonrasında daha farklı alanlara yonelirsin..
|
Madridlermi müslüman.
Anlayamadım mübin valla.