Alıntı:
DeadStrom Nickli Üyeden Alıntı
Kendimin evliya olduğunu söylemedim evliya da kendimi sanmıyorum kardeşim
Cok basit birseyi atlıyorsun herkes biliyorki Allah’ın gücü herseye yeter dua edersin veyahut ibadet veya iyi seyler ya da Allah kendisi diler huddam verir hiç zarar da verdirtmez huddam hocası da olursun. Yok söyle seyler yasarsin yok bunlar olur bu kadar maceraya gerek yok kardeşim Allah herseye Kadir çünkü bunu biliyorsan Allah’ın herseye Kadir olduğunu biliyorsan inandıysan korkmana gerek yok.
|
Başkası olsa çok tartışmazdım bildiğini yap derdim ama anlaşılan çok heveslisin şeytan aklını çeler düşer şaşar bir davet falan yaparsında kendi başını yakarsın diye korkuyorum.
Dediğin doğru ama son kez diyeyim senin için:
Evliyalara mahsustur.
Allah’ın sevdiği ve özellikler lütfettiği kullar evliyalardır.
Misal mahmud efendi hazretlerinin, nazım kıbrısi hazretlerinin, abdullah baba hazretlerinin cinlerden müridi ve hizmetkarları vardı.
Hee kullanıyorlarmıydı hayır çünkü onların işi inle cinle değil Allah’la.
İşi Allah’la olana cinler kendi gelip boyun eğiyor.
İşin Allah’la olması için kalbin Allah diye atması lazım.
Kalbin Allah diye atması için dilin allah diye dönmesi lazım.
Dilin allah diye dönmesi için aklın allahda olması lazım. Yani kısacası evliya olmak lazım.
Evliya olmak içinde niyet sadece Allah rızası olması lazım. Hüddam hediye etme gibi şeyler niyetiyle değil. Hüddam hediye verilmez.
Kendi gelir. Allah izin verir cin kendi gelir buyruk altına girer o da hiç kolay değildir.
Kişi allah dediği vakit yer gök inleyecekki hayvanat tesir olunacakki bitkiler konuşacak rüzgarlar allah diye fısıldayacakki cinler tesirlensin etkilensin gelsin hizmete girsin.
Son defa yazmış olayım. Hakikaten benim için mazeretin sonuna geldin. İşte sana dayanamadığın ısrarcı olduğun şeylerin iç yüzünü anlattım.allaha emanet esselamu aleyküm verahmetullah…