Alıntı:
Saho Nickli Üyeden Alıntı
"Hem korkum yok" diyorsun hem de "şeytan geldi koyamadım" diyorsun anlamadım?
|
yatan kişiyi rahatsız ettigimi düşündüm o sebepten dolayı oraya bırakmadım ama başka yere koydum
Alıntı:
Fionahanim Nickli Üyeden Alıntı
bunun yerine eğer davan da gerçekten haklıysan ya müntekim ya kahhar falan çekebilirsin
hasbünallahü ve ni'mel vekil'de çekilir
insanoğlu için gelip geçici dünya için ahireti yakmaya değer mi ahireti geçtim her koşulda sana yardım eden gözeten koruyan Allah'a bunu yapmaya değer mi? Bence tövbe et o yaptığın büyüyü de boz.
Ufak bir hatırlatma zikirleri çekerken hadi şimdi olsun kafasına girebiliyoruz özellikle intikam konusunda ama Allah karşıdaki kişinin en çok etkileneceği seni en çok anlayacağı zamanda intikamını alır bunu da unutma. Allah'a güven.
|
zikire inancım yok malesef
Alıntı:
Nurlu fatma Nickli Üyeden Alıntı
Allah ım ıslah etsin. Yanlış anlamayın beddua değil. Sizin iyiliğiniz için diyorum. İntikam herkes istiyor bende istiyorum ama büyüyle değil. O çirkin adam dediğin sana yeterli bir cevab olmadı mı.intikam Allah alır. Sen kimsin ki intikam alıyosun
|
Allah Almıyorsa bize kalmış demek ki intikam .. Bende istemezdim böyle şeyler yapmak ama kul da kaderini yaşar Ben bunun için yaratılmışım resmen