Alıntı:
ocen841 Nickli Üyeden Alıntı
2008-2009 yılında 6 7 yaşında Bizzat cin görmüş insanım ispat gibi bir çabam yok herkesin ilmi kendine
yapılanlar Allahla kul arasındadır belki de Allah müsade ediyordur bilemeyiz ben cinciyim kabul ettim yani çok mücadele ettim kaçtım bu sırf cin gördüm diye değil İçten gelen bir kötülük tarifi yok yani kalkıpta ilmimi orda burda anlatmam hayatımda tek bir kişi de bilmez benim ne oldugumu
|
Heh şöyle ufaktan anlaşmaya başlıyoruz.
Sözlerimde bir ard niyet yok.
Senin gerçektende bu işleri yaptığını seziyorum zaten. Sadece terkib usulünü merak ettim.
Ben cezalandırmak için taşları yada kiremitleri kaynatırım yada siyah nohutlarla adamı hastalandırırım veyahut bir et parçasına okuyarak et çürüdükçe adamıda çürütür öldürürüm.
Ama hiç yapmadım yapmak istememde
Davetli büyülere bulaşmadım ama yaptığımda hafif davet sayılır. Kasemlerle en son çalışırım.
Hiç bir şey fayda etmediyse kasemlere başvururum. Onun haricinde kuran ayetleriyle sureleriyle işimi görürüm. Şuana kadar kendim için hiç bir şey yapmadım. Günlük hayatta bana çok yazan oluyor sosyal medyadan.
Duruma bakıp seçmece yapıyorum.
Bazı hocalarımız var fetva istiyorum fetva çıkarsa işlerini görüyorum. Tabi hiç bir suretle karşılık taleb etmiyor ve kesinlikle almıyorum.
Heeee büyüyle övünüyormuyum hayır ama benim bildiğimde bu . Gerçi bırakmayı düşünüyorumda bakacaaz.
Alıntı:
HavasMuhasibi Nickli Üyeden Alıntı
İmam-ı Şafi'i R.A., "bizzat cin gördüm diyenin şahitliğini iptal ederiz, peygamber değilse" der.
Cinlerin esas görüntüsünü insanlar göremez. Suret hallerini görebilir sadece.
|
Aynı kapıya çıkıyor.
Yaradılış suretinde göremeyiz ama büründüğü kılığı görebiliriz. O da yine insanın beynindedir.
Kendi kurar oynarlar film gibi bizde izleriz.