[QUOTE=Rmzn34;679428]Boşanma için istihare yapılmaz Allah arayı düzeltin istiyor
Bir kadın kocası veya kaynanası tarafından haksız yere rahatsız ediliyorsa ve evde kendisine karşı saygı yoksa, Başında 11 salavatla 325 kez Ya Kebir İsimini suay okuyup sonunuda 11 salavatla suya nefes edip içeceksiniz Bu sürecin süresi 21 gündür ilk günlerde düzelme başlarsa da 21 günü tamamlayın yarıda bırakmayın.
Hocam bunu kendim mi yapıp içeceğim.
Hocam kayınvalidem beni misafirlikte bırakıp gitmişti gece 11gibi diğer eltiöin arabasına binip. Bende misafir evine ağlayarak geri dönmiştüm. O ev sahipleri kayınvaldeme ağlıyor senin gelinin, bizim evde cok ağladı vs diyip lafımı yapmış. Kayınvalidem de bunu eşime anlatmış. Eşimde bana kızdı herkesin yanında ağlıyorsun diye biz gene kavga ettik söylemediğim lafları söyledin dediler çevirdiler hep, bir kaçı aklandı ama eşim beni suçlu görüyor yanımda olmuyor inanmıyor. Gözleriyle gördüğü halde. Ben artık mecburen babamın evine geldim cünkü üstüme yürüdü git bu evden dedi cocuk olmasa vurcaktı. Zaten sürekli ağzında boşanma, sen gitceksin lafları. Bende dayanamadım artk. Çok üzgünüm Allaha hep sabredeceğim demiştim ama istenmediğim yerde olmak cok zor dayanılmaz.
Ben artık üstüme bela gelmesin istiyorum. Cünkü bir laf kötü değilse bile artık herkes kötü algılıyor, kayınvalidem hep bastan beri düşman gibi gördü zaten. Aklandığım konuda bile eşim yanımda olmuyor
Ve bu olanların hepsini bir önceki gece rüyalarımda ve sıkıntı olarak his olarak hissettim
Hepside yaşandı
Belkide kaderim böyle. Eşim cok vicdansız, dünyada çekeceği var
|