Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Hüddamlık şatlarını kast ettim.
Varlığın hocasına koştuğu şart istediği bedelden.
Atıyorum bir sureyi şart koşmuştur hergün okutuyordur yada atıyorum her gün şu kadar nafile ibadet edeceksin demiştir.
Yada başka bir şey bilemem.
Müslümanlar genelde sure şartı koşuyor hoca o sureyi okudukça yüklenen enerjiden faydalanıyorlar tatlanıyorlar.
Şöyle diyeyim hocayı aşçı sureyide yiyecek gibi düşünelim hoca hazır ediyor onlar besleniyor.
Gibi.
Şeytanlarda günah ameller ister onlarda insanda biriken negatif enerjiden tatlanır.
Aynı zamanda dediğiniz gibi hocanın ve cinin makam yapması rütbe artmasıda var elbet.
Ama ben bir cin sırf saygısı artsın yada rütbesi artsın diye insanın buyruğu altına gireceğini sanmıyorum. Bu dediklerim gibi onun işine yarayacak şeylerde olmalı.
Yanılıyormuyum üstadım.
Peki o bir kaç nokta nedir.
|
bu bilgiler kulaktan kulağa dilden dile soylenir , herkes bunlarin böyle oldugunu sanır ama gercek oyle degildir, eğer büyücü olacaksa kişi verilenlere karsi yavas yavas dini duygularini kaybeder çünkü işe birde nefis girer, diger türlu helalden gidecek kişi İçin sartları anlatmak dogru olmaz,
mesela bir kadem var bir süre okursan, elbette süre kişinin durumuyla alakali, bir zaman sonra 4 sağdan 4 soldan gelirler, hepside müslümandir ama harama girmeden helal yoldan dünyalik işlere bakarlar vs. vs.