Alıntı:
Vakia Nickli Üyeden Alıntı
Cinler çok inatçı asabi ve saldırgandır.
Eskilere bakmayın ,siz çok hayal aleminde yaşıyorsunuz yok peygamber gelecek bizi kurtaracak yok melek inecek istinzal olacak.
Ne peygamber gelip sizi kurtaracak ne melekler gelecek bu bir gerçek. Onun için kendi işinizi kendiniz çözün. Dua edip bekle olmaz.
Allah kabul etmiş olsa o an işini halleder aylarca beklemek saçmalık. Neyi bekliyor kimi bekliyon derim ben adama.
Cinlerden kurtulmanın tek yolu aracıdır.
Başka bir cin araya girecek ve diğerlerini uzaklaştıracak tek ihtimal bu.
Dualarla okumalarla uzaklaşmaz daha çok canı yanınca asabileşir canını yakar. Okumalarla ölmezde zaten yanma yakma diye bir şeyde yoktur. Cinler dayanır surenin enerjisine canını yaksa bile inadından kininden gitmez.
Ehil bir hüddamcı şarttır.
|
yani sen diyorsun ki cini başka bir cinle kovacaksın bunu da hüddamlar yapıyor bende sana soruyorum o zaman kardeşim yanlış anlama tartışıyoruz sana üsünlük kurma amacım yok. hüddam nasıl elde ediliyor benim bildiğim okumalar yaparak ayetleri veya esmaları okuyarak hüddam geliyor yani yine dua ediyorsun ibadet ediyorsun öyle hüddam geliyor. dua ile oluyor yani. e o zaman ayetleri veyahut zikir çekersin hüddam gelir kurtulursun hani dedin ya başka bi cinle olacak diye sorun böyle çözülür haksız mıyım ?. ama şöyle de bi gerçek var diyelim ki kişi okuma yapamıyor ayet okuyamıyor zikir çekemiyor namaz kılamıyor bu durumda meleklerden yardım istemesi meleklerden dua istemesi doğaldır çünkü hocaya gitse ondan da yardım istemiş olacak o zaman meleklerden yardım istemesi doğrudur değil mi ? aynı şey çünkü ha hocaya gitmişsin yardım istemişsin ha meleklerden yardım istemişsin. zaten konuşşsan seni duyarlar.