Alıntı:
pinky Nickli Üyeden Alıntı
olayın mantıksızlığını anlatıyım size siz de ne kadar yanlış bilgi sahibi olduğunuzu anlayın o zaman.
kelime i tevhit çektiğinde girdiğin yoğun frekansta cinlerin ne işi var? yani kaç ayette diyor ki düşünmez misiniz? sizce allah ın ismini zikir edip yükseldiğin frekansta kötü varlıkların ne işi var? gerçekten biraz düşünelim ya. çok zor olmasa gerek.
frekans olayı evet doğru ama o korku salan cinlerle karşılaşmak için kuranın üzerine falan oturuyorlar haşa. kelimei tevhit çekmiyorlar. ilk okul çocuğuna anlatır gibi anlattım. daha bunu anlamayacak ne var. bu sitede herkes ağız birliğiyle bunu söylüyor ama kimse demiyor ki bu yoğun frakans çekse çekse dikkatini ancak meleklerin çeker onlar da asla korku gibi düşük frekanslar yaymazlar. bilmem anlatabildim mi?
|
evet doğru söylüyorsun arkadaşım ama arkadaşlarda gerçekten bunu yaşıyorlar bende yaşadım ama şöyle önemli bir detay var.. allah zikri çektim gece uyumadan yatağıma uzandıgımda korkunc suretler yüzler gördüm.. burayı dikkatli okuyun arkadaşlar herkes için önemli çünkü.. allah zikri çektiğim için korkunç suretler cinlerin saldırısına uğramadım zaten varlardı ama allah zikrini bırakmam için kendilerince oyun oynadılar. bende bak allah zikri çektim ondan oldu demekki frekans yükseldi geldiler musallat olacaklar bırakayım.. ne kadar saçma değil mi. allah zikri çekmemle alakası yok o anda öyle yaptıkları için öyle zannediyorsun bir çeşit delme gibi bişey..