Alıntı:
Garip1isi Nickli Üyeden Alıntı
Çok uzun süreden beri soydan sirayetim var öyle ki bakımlarda gözükmüyor sadece kalp gözüyle 1 kişi görmüştü soyum için bir sürü sadaka vermiştim varlık gitmişti ama çok şiddetli geldi uykuyu hissetmiyorum açlığı da 10
Gün rahat gezerim böyle içimm alev gibi yanıyor öyle ki namazlarda habire yalvarmaya başlamıştım çünkü çaresizim artık namazlarda tekme yiyorum ama benim büyük günahım yok ve her şeye dikkat ederim başkasının suçunu bu denli çekiyorum tüm evliyalara dua ediyorum ama yardım yok imanını korumakta zorlanıyorum benim olmayan bir suçun günahını bu denli çekiyorum bugün iyice kontrollü mi kaybettim ve youtubde adamlar varlıklara okurken saçma hareket yapar ya iöyle oldu kontrolü ele alıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum gören herkes bişey yapamasa bile Allah yardım etsin dese yeter …
|
Kalp gözü dediğin kişi bakacak o varlık duracak falan filan kaçacak delik ararlar sen burada söylenene değil atıp tutan birilerinin dediklerine inanıyorsun bakımda görünür varsa hoca baş edemez alamaz başka gücü yeten alır ama görünür he sende yok var hissi piskolojik artık