Alıntı:
pinky Nickli Üyeden Alıntı
ay ne kadar güzel yazmışsınız 
ya herşeyi geçtim kuranda Allah diyor yan yatarken, otururken, her halde Allah ı zikredin diye.
yani haşa Allah a bile karşı geliyor bunlar ya, mürşide danış yok ifrit bulaşır ben Allah a danışıyorum yetmiyor mu?
off neyse ben elimin yettiğince gördüğümde böyle olmadığını anlatmaya çalışıyorum, gerisi kişinin kendi imtihanı. sonuçta Allah akıl vermiş ne diyim.
|
Mürşidlerin usüleri farklı olabiliyor
Kimileri kendi verdikleri evrad zikir dışa zikre okumalara izin vermiyor kimileri de farklı zikirlerde olsa zorunlu olmamakla yapılmasını istiyor teşvik ediyor
Şeyhleeden de cin tebelleş olur diyen hatta çoğu böyle düşünüyor ama Mehmet zahit kotku hz yapabilirsiniz diyor.
Herkes tarikat ehli olacak diye bir şey yok isteyen istediği gibi inanır
Ben ayet hadis varken tarikatlara da bakmam enerji cilere zaten inanmıyorum, şunuda söyleyeyim zikirde mürşidsiz halvete girip zikir tehlikelidir tabi çoğu bilmiyor halvetin şartlarını evinin mutfağa bitişik yüksek tavanlı geniş odasında halvet yapılır sanıyor
Oda zaten her babayiğidin harcı değil daracık odada aç bi ilaç kırk gün durmak ne diyelim iyi olan kazansın 😀