Alıntı:
Zamanedin Nickli Üyeden Alıntı
Bilirsiniz,her yerde her türlü insan, illaki bizleri rahatsız eden birileri çıkıyor e bu işyerindeki işsahibiniz ise durum çok daha kötü.
Benim işyerinde ki patron arada uğrar ve aşırı kırıcı laflarıyla kalp kırıp bir güzel azarladıktan sonra gider... Ancak lafları bunu niye yapmadın gibi değil körmüsün kaç aydır buradasın yapsana etsene, hey sen gibi daha yazamadıgım laflarla mobing uygulanıyor. Dua ediyorum ama cidden değişiklik yok adam sanki ölüm nedir bilmiyor yok böyle bir kibir.İşimi seviyorum ortamı seviyorum. Biraz para biriktirmem gereken bir dönemdeyim, sırf bu yüzden çıkmak istemiyorum ama bu kısacık ömürde bu kişinin yanında kendimizi küçük düşürmeye değer mi bilemiyorum danışacagım hiç kimse yok. Düşüncelerinizi bekliyorum
|
o kibirden değil kimi insanin yapisi öyledir, ayrica yaninda personel yada eleman calistiran kisiler biraz sert olmak zorundalar, sert olmasalar bile oyle görünmek zorundalar, ben işim geregi cok sayida büyuk iş sahipleri taniyorum, hemen hepsi sert olmasalar bile sert görünen, iclerinde hakikaten sert olanlarda var, bu insanlarin genel görüşü eger yumusak davranirsak suistimal başlar savsaklama baslar işler aksar görüşüdür