Alıntı:
Zamanedin Nickli Üyeden Alıntı
Evet haklısınız ben çok fazla yerde çalıştım ismini duyunca bile hazırola geçilen patronlar vardı kadın erkek fark etmez. Ama bu adam sert değil bildiğiniz insanları kırıyor bağırıyor kendi istediği halde diğer seferde bunu niye böyle yaptın diye kızıyor cevap verince daha da sinirleniyor . Yoksa sert olmasıyla bi alakası yoktu dediğimin
|
o zaman bu şahis sert değil acimasiz mizacli ezmeyi asagilamayi seven birisi,
elbette böyleleride var, insanlar çeşit çesit
sabri ülker in bir anisini dinlemiştim şöyle diyordu,
o
bir ahbabim işsiz olan ve işe ihtiyacı olan birini fabrikada işe almami istedi, aslinda hic kadro yoktu elemana ihtiyac yoktu, ahbabimın hatirini kıramadim sahsı kapiya güvenliklerin yanina işe aldim, ara sıra fabrikaya girip cikarken hatirini soruyordum,
aradan 2 ay gecti fabrikada işciler greve basladilar, birde baktim hatir icin 2 ay önce ise kaldigim kisi hem grevi organize etmiş hemde grev sözcusu olmuş, sabah fabrikaya geldigimdev burada grev var içeri giremezsin dedi,
bende mi giremem yavrum, dedigimde asil sen giremezsin, işçiler kardeş patron kalleş dedi,
bir zaman sonra işciler grevden vazgectiler normal olarak işbaşı yaptilar ve ben ilk iş olarak hatir icin ise aldigim grevi organize eden sahsi isten çikardim ve bur daha hic kimseyi tanidik hatirina işe almadim....