Alıntı:
resh3434 Nickli Üyeden Alıntı
Farklı bakış açıları her zaman ufkumuzu açar… 🌟 Ancak ben “7. his” kavramını daha derinlemesine anlamaya çalışıyorum… 🤔 İnternetteki bilgi kirliliğine katılıyorum… herkes bir şeyler söylüyor… ama ben daha çok bu konuda gerçek tecrübeleri olanların ne düşündüğünü merak ediyorum… 🧠
Mesela… 7. his dediğimiz şey… sezgiden öte bir şey mi? 🌌 Kalp gözü… önsezi… keşif gibi kavramlarla açıklanabilir mi… yoksa tamamen farklı bir algı mı? Kendi deneyimlerinizden yola çıkarak bu konuda neler söylersiniz? Özellikle… “Bunu yaşadım… açıklayamıyorum ama gerçekti” dediğiniz bir anınız varsa paylaşır mısınız? 🙏
Herkesin yorumuna açığım… ama lütfen somut deneyimlere dayalı şeyler yazalım… genel geçer laflardan ziyade… 😊 Şimdiden teşekkürler! 🎉
|
yok yok öyle bir sey, olmayan bir seyin deneyimi olmaz, 7 . his diye bir sey yok, var diyen gelir uspat eder bizde inanir ikna oluruz,
ayrica böyle bir sey varsa da yaşanılan paylasilmaz, paylasilirsa o verilen ondan alinir, tabi sen bunları bilmedigin icin yasayan anlatsin diyorsun da o olmaz iste ,
ne diyor muhyiddin ibni arabi hz.
**"*sırrı ayan edene bir daha sır vermez sırların sahibi***
bilmem anlatabildim mi?