Çolpan İlhan'ın cenazesinde şok
28 Tem 2014
Tiyatro Sanatçısı Çolpan İlhan'ın son yolculuğuna uğurlandığı cenaze namazı sırasında bir kişinin "Hakkımı helal etmiyorum" demesi, şaşkınlığa neden oldu.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
10 yıl öncesi cenaze namazı cenaze namazında 1 kişi hakkını helal etmemiş.Hoca uyarıyor anladığım bazıları hakkını helal etmeyene hucüm ediyor.
Burda 2 şık var
1.ci şık adam haklı ise ölen çolpan ilhan kişiye para borcumu varsa adam hakkımı helal etmiyorum diyerek durumunu izah ediyorsa.Ordakilerde sen nasıl hakkını helal etmiyorsun diyip üstüne hucum ediyorsa işte onu diyenlerin beyinsizliği diyorum.Din bilgisi SIFIR.,Kimse kimseye hak helal etmek zorunda değil.Helde silah zoru yada dayak ile ile hiç değil beyinsiz arkadaşlar.
Gelelim şık 2 ye.
Burda hak helal etmeyen kişi haksız ise yani ne hakkı ne alacağı para olmadığı halde ben hakkımı helal etmiyorum diyip kişi üstünde lmayan hak iddia etmekte sakat.Yani vebali var.O zamzand ao ölünce ahirette o bu sefer diğerine kul hakkı vermek durumunda kalır.görünen bu.
Alltta yorumda şöyle yazıyor Kerem alışık çolpan iham ın oğludur. iddiası şu
Aynen Kerem alışık gördüğüm zaman hep aklıma bu geliyor. bu adam cenazenin terzisiymiş diktiği kıyafetlerin parasını vermemiş bu gün yarın diye atlattı roportaj vermişti bi kanala .
Bilmeyenler için yazayım Sadri alışık ile çoplan ilhan evliler oğulları kerem alışık ve haliyle durumları tırt değil.Senelerin sanatçıları.Mal mülk vardır.Ama işte bazı insan ödemesini kasıtlı aksatıyor benim anladığım görünen bu.
Hatta bir haber daha görmüştüm Nükhet duru oda senelerin sanatçısı yanlış hatırlamıyorsam Yıldırım Mayruk olması laızm onada işte elbiseler yaptırıyor oda ödemiyor.Oda şikayet ediyordu arıyoruz telefonlara çıkmıyor diye.Benim anladığım bazısı paraya tapıyor görünen bu.
Onun için işte kimseye 1 tl borç takmadan gitmekte fayda var.
|