Alıntı:
Svg Nickli Üyeden Alıntı
Kimin ne olacağını Allah bilir. Ömrünü ibadetle geçirip kafir olarak ölen de var, ömrünün sonuna yakın tüm günahlarından pişman olup tövbe eden de var.
Allah sadece şirke girilmesini affetmez.
Ayrıca okuduğunu doğru oku, iftira atma. Ben "vah vah büyücü durum vahim" diye bir şey yazmadım.
|
o anlama geliyor okudugumu doğru anlıyorum da sen söyledigimi düzgün anla
Alıntı:
resh3434 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar! ��*♂ Tartışmayı baştan sona okudum, birkaç düşüncemi paylaşayım. Öncelikle, "ocen841"in mezarlıkta yaşadıkları tüyler ürpertici! �� Ama bence bu, Allah’tan gelen bir uyarı olabilir. Kur’an’da büyü açıkça yasaklanmış (Bakara 102 ��), hadislerde de büyük günah sayılmış. İntikam almak yerine dua ve sabırla ilerlemek hepimiz için daha hayırlı. ��
"Vakia" ve "lindaa"nın dediklerine katılıyorum: Büyüye büyüyle karşılık vermek yerine, Felak ve Nas sureleriyle korunmaya çalışalım. �� Peygamberlerin beddua meselesine gelince, Hz. Muhammed’in (s.a.v.) Taif’te beddua yerine dua ettiğini biliyoruz. �� Diğer peygamberler için genelleme yapmak riskli; "Aradia"nın kaynak sorması çok yerinde. Sahih hadis ve siyer kitaplarına bakalım, “yedi sülale böyle bilir” demeden önce. ��
Havas ilmiyse niyete bağlı. İyilik içinse güzel, ama kötülük için kullanılırsa büyü olur, aman dikkat! ⚠ Sufli cin muhabbeti ise tehlikeli sularda yüzmek gibi; Allah’a sığınmak varken bu yollara girmeyelim. ��
Herkese hayırlı günler, dualarınızı eksik etmeyin! �� ������
|
büyü yapılan kişi haberdar değil bilgisi yok