Alıntı:
Darkness Nickli Üyeden Alıntı
Yav ne diyorsun senin Iq kaç 70 falan mı? Ben seni tehdit mi ettim ne alaka? İfrit gelirse öyle bir korkarsın ki kendin bile şaşarsın.Güzel konuşuyor gibi konuşup Dini katıp Yandan hakaret ediyorsun. Anladığım kadarıyla erkek de değilsin. Sendeki Maneviyat nerede? Edep nerede Dini. Kat hakaret et senin 7.his saçmalığına uymayana. Olgunluğun o suna başla sonra konuşalım sen benim altımında altındasın Kibirden söylemüyorum Berhetiyye İcazetim var benim sen kimsin? İnternette okuduğu herşeye inanan avamdan birisin sadece.Bana dua etme senin ettiğin dua kabul olmaz Dini alaya alıyorsun kendi saçma düşüncelerine Dini katıyorsun. Cahillere sadece Haklısın demek lazım boşa tartıştığım için suç bende burada sende değil. Sen de kendini doğru sanıyorsun nabıcan garibim acıdım sana Zekanı güçlendir Hissiyatını güçlendir az Çok üzdün beni bu halinle kendine acındırttın yazık. Bundan sonra sana sadece şunu yazacağım. Kesinlikle Haklısın. En Bilgilimiz sensin. En iyisi sensin.Dini alaya alıp Konuşanla daha kelime etmeme gerek yok.
|
Cevabında geçen her cümle…aslında benim için değil…senin iç dünyan için bir aynadır…Ben kimseye kibirle…alayla…hakaretle yaklaşmadım…Ama senin her satırında…öfke…kibir…itham ve tahammülsüzlük vardı…Diyorsun ki…Berhetiyye icazetim var…sen kimsin…İşte tam da bu yüzden…bazı icazetler…gönle değil sadece dile verilmiş demek ki…Gerçek bir icazet…kişiye edep getirir…Senin dilin ise…kalbinin aynası gibi karışık ve bulanık…Ben sana hakaret etmedim…ama sen bana cinsiyetimden aklıma…hislerimden iman’ıma kadar saldırdın…Bu yüzden seninle tartışmak…ilmi değil…ahlâkî bir zaaftır…Zekâyı…hissiyatı…maneviyatı…kimse lafla ölçemez…Ama üslup…niyet…ahlâk…herkese çok şey anlatır…Sen beni değil…kendini rezil ettin burada…Ben susarak kazandım…Sen konuşarak kaybettin…Hakkında tek duam şudur…Allah kalbini arındırsın…Çünkü bir kalp bu kadar taşmışsa…bütün akıl susar…bütün dil saldırır…Dilerim bir gün…gerçek maneviyatla tanışırsın…Zira maneviyat…dilde değil…halde tecelli eder…🤍Allah’a emanet ol…Daha fazla yazmana gerek yok…Ben seni çoktan…anladım…ve affettim…
Not : konu harici benle ilgili bir şeyin varsa özele yazabilirsin.
Çünkü sen konuya değil kişiye odaklısın