Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
Davetsiz gelebilcek bir hadım olabileceğini sanmıyorum ki davetlere dahi kolay kolay gelmezler hadimleri bir yana bırak müslüman bir cinni dahi kolay kolay davete gelmiyor bir ayet bir süre veyahut bir Esma sürekli zikredildiği vakit senin gibi aynı zikri yapan Müslüman cinni gelebilir ve çoğu zaman zikir bittikten sonra dua edip giderler akabinde hiçbir cinni kabilesiz değildir hepsinin muhakak bir kabilesi vardır kabilenden ayrı yaşar vesaire olabilir aynı zamanda kabileden dislanip başka bir topluluğa dahil olabilir tek başına hiçbir şekilde olmaz piyasada o kadar kendini bilmez ve çevresinde şeytani cinniler sarmış insanlara bakıp musallat altında bırakıp hatta aileden okumadan gelmiş deyip yanındakilerin müslüman hadım olduğunu söylerler ama halbuki kendi yanındaki ve baktığı kişinin yanındaki varlıklar tamamen şeytani varliklardir genelde ulvi ve süfli denir aynı zamanda ulvi demek uluviyet makamıdır süfli ise sulufiyet makamıdır uluviyet makani üstü demek yani yüksek makam sulufiyet ise alt aşağı gibi makamları temsil eder olayı toparlacak olursak işin aslı hiçbir Müslüman hadım davete bile kolay kolay gelmezken okumayla gelip kalmaz bunun tek bir yolu olabilir oda soydan gelir ise yani babadan ogla geçer ise o şekilde olabilir ki oda çocukluk tan başlayıp ölümüne kadar hak bir şekilde yaşaması için eğitilir ve ilmin tamamını öğretmeye çalışırlar
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Ona şöyle bir misal vereyim, ehil kişi çilehanede 40 gün halvete girer yanına 2 cin alır , halvette öyle bir zikir çekerki o 2 cin zikrin enerjisiyle 5 ifrit gücüne ulaşır,
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam bu muskanin görevlileri içinde geçerli mi mesela muskanin görevlisi muslumansa kişinin yaşantısı İslam'a aykırı olduğu süreçte zayıflar mı yada görevli müslüman degilse kişi İslam'a uygun yaşadıkça gorevlinin gücü mü düşer hocam