Alıntı:
Ibrahim61 Nickli Üyeden Alıntı
Bir sözünde anladım bana dedi ki ben kabileme mama vermesem beni çarparlar orda anladım ki bu kadın ağır buyucu.
Çok tanınmış turkiyede millet kapısında sıra bekliyor.
Bana neler demişti senin erkekliğini bile bağlamışlar oglum demişti bende o sinir ve hırsla o ne dediyse onu yapmıştım
Afedersiniz tuvalete iken kredi çekip ona yolladığım bilirim karşı tarafta buyucu tutmuştu bana hergun rapor veriyordu sana ölüm büyüsü yaptılar evladım demişti bana ve o bunu dedikten sonra (ki o zamanlar imas hocayla tanışmıştım daha o kadının dediklerini kaale almıyordum) baba olum buyusu yaptılar dediginin ertesi günü aracımı çekip yolda yururken 5 cm kafamın arkasına cam balkon düşmüştü parçaları elimi kesmişti tuzla buz oldu yani saliselerle kurtuldum bu olaydan sonra bana haber göndermişti esimin tarafı "senin varlıkların var değil mi diyorlardi" halbuki o döneme kadar bu buyu vs.. işler bana fasa fiso gelirdi
Dinimi bilen biriyim oku Felak nas hicbirsey olmaz edalarinda idim.
Ama o dönem yaşadıklarımdan sonra anladimki bu isler gerçekten sıkıntılı isler
Baba yaptırdığı şeyi kendi elimle çıkarıp iptal etmiştim (ki gerçekten büyük paraydi çok büyük para hemde) Allahtan yaptırırken nasıl iptal edebilirim diye sorup anlatmıştı bana
'Gömdüğün yerden çıkar içini akarsuya boşalt kabi sakin atma inek koyun kanıyla doldurup göm'
Dün gibi aklımda sanırım onun esiri olmuştum o dönem.
Ve tam yorulmuş ve artık birakacagim lanet olsun evliliğine de sevgisine de derken (ki o dönem her gun boyun ağrısı ve kollarımdan boynuma kadar sanki birileri köz gezdirir gibi sıcaklık hissediyordum beynim catlarcasina ağrıyordu ikindiden sonra
Kafam patlıyor gibiydi, bana icirmeli koruma yapmıştı hergun diyordu oglum korumana saldiri var korkma diye ve ben hissediyordum kollarımda yanma başımda ağrı) o dönem bu siteyi buldum o kadınla iletişimi kestim imas hoca bana ve eşime bazı uygulamalar verdi. Uyguladık ve birden esim bana döndü. Valla nasıl oldu bende anlamadım ama bu sekilde oldu
|
Allah nasip etmeden hic bir sey olmaz, biz araciyiz araya vesile koyariz , Allah vesileyi kabul ederse şükür ederiz , kabul etmezse razi olur tevekkul ederiz, hep soyledim ve soylerim bu ilimde yaptim kesin oldu yada olacak demek şitktir...