Fe-in tevellev fekul hasbiya(A)llâhu lâ ilâhe illâ hu(ve)(s) ‘aleyhi tevekkeltu vehuve rabbu-l’arşi-l’azîm(i)
(İnkârcılar) yüz çevirirlerse de ki: “Bana yalnızca Allah yeter. O’ndan başka ilah yoktur. Ben yalnızca O’na güvendim. O yüce [arş]ın sahibidir.”
-------------------
Bu ayeti 1900 defa okuyacak birde 2 saatte üstünede tecelli yaşayacak yani 40 gün sonrası diyelim.2 saate okuyan tecelll falan yaşamaz net yazıyorum.Çünkü o kadar hızlı okurki anlam kaçar pusula şaşar.
Bende değişik ayetler okudum.Bu ayetin uzunluğuna bakarak rahat 4-5-6 saat sürer hakkını vererek okursan kolay değil yani.
Birde bu ayeti okuyupta sen nasıl bir tecelli bekliyorsun.Yada 2-4 saate okuyanlar acaba ne amaçla okumuş neler yaşamış onuda yazsa idin en azından fikir sahibi olur idik.Selametle.
ayrıca ben ayrı sitelerden bakarak ebcedini görüyorum doğru ise o ayetin ebced değeri 3882 imiş.
yani günde o kadar okuması lazım en az ki işte teccelli dediğin olay meydana gelsin. azında olurmu onuda Allah bilir ama havasa göre olmaz.ebced değeri ne için var?
|