14.08.25, 15:39
|
|
Üye
|
|
Forum Puanı: 770
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Aleyküm Selam.Namaz kılamamanın sebebi büyük ihtimal her kişiye görevli olarak atanan 1 adet şeytandan kaynaklanıyor.Sendeki yazdıklarından anlaşılan seni namazdan soğutmak için elinden geleni yapıyor.İşte sende ona karşı inat edip namazlarını kılman gerekiyor.Zaten eğer namaza başlarsan bu seferde namazda kılarken işte o esnada naamzı bozmak için gene eski yaşadıklarını aklına getirir.Bununda çaresi
işte verilen vesveseye kulak asamayıp görevini ifa etmen gerekir.Birde namazı kıldın bitti o an 3 kere
Estağfirullah El Azim diyip namazda bilerek yada bilmeyerek yaptığım hata varsa affet yarabbi demen olacaktır.Ondan sonrada tesbih ve dua kısmına geçebilirsin.Yani işin özü namaz kılmak için inat etmek gerekir ve Allah CC bol dua edip yanımdaki şeytanın ağzını elini ayağını gözünü bağla diye dua etmen gerekir.Zaten duan kabul olursa namazlarında bir müddet sonra artık ezan okunsada namazı kılsam diye hasretle gözlemeye başlarsın.
|
Allahü teala razı olsun
Alıntı:
Saho Nickli Üyeden Alıntı
Kalbinde samimiyet varsa, katılaşmadıysa sana da nasip olur.
Yeter ki bir adım at.
“Kulum bana bir karış yaklaştığı zaman, ben ona bir arşın yaklaşırım; o bana bir arşın yaklaşınca ben ona bir kulaç yaklaşırım; o bana yürüyerek geldiği zaman, ben ona koşarak varırım.” Buhârî, Tevhîd 50. Ayrıca bk. Müslim, Zikir 2, 3, 20-22, Tevbe 1; Tirmizî, Daavât 131; İbni Mâce, Edeb 58
|
İnşaallah kilabilirim
|