Alıntı:
sin60 Nickli Üyeden Alıntı
Bizzat taşıdım güzel kokular sürdüm esansıma yazık oldu ,düşünebiliyormusun tam 300 tl verdigim misk kokum boşa gitti ...şaka bi tarafa bu vefk ve tılsımların oldugu pdf yi ben inceledim adam uydurup uydurup vefk tılsım yapmış bu ilim iyice çoçuk uyoncagına döndü nette yüzlerce işe yaramayan tılsım vefkler var arap saçına dönmüş ...allah hasta
büyülü musallatlı insanların yardımcısı olsun.....
|
HOCAM KApsamlı bı tılsım var mı
yaş 34 evlenemıyorum kızlar ıle muhabbet kuramıyorum
çalışıyorum ama koy yerın de yettıremıyorum para bı sekıl de bıtıyor mevcut ısım hayırlı gelemdı
bu ıse gırelı 4 defa amelıyatlarım tekrar ettı daha once 2008 de 6 kez olmuştum suan toplam 10 ettı beyın de Şant diye makına var ıstanbul daı doktor daha sonra deletı doalndırmak dan yargılanmıs ama yırtmıs neyse
bır haklı olduğum konu da bıle konusamıyorum kendımı savunamıyorum dılım bağlı sankı hoca gıdıyorum az konuş laf at falan dıyor hoca bıle senın bı ısın hallolsun demeye başladı gıt ıkı kelam konuş demeye başladı hocam var mı duzgun muhabbet kurabıleceğım hem nazar dan hem buyuden ne varsa arınacağım ve benı konurayacak dıl bağımın çözuleceğı muahbebt kurabıleceğım rızkımın artması bereketımın olması ... vs genel bır tılsım orneğı varmı?