Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Günlük hayatta takip yap birilerinin hasedine nazarına ugramışsındır nazar uygulaması yap namazlarında felak nas zilzal okumaya gayret et ve bilinç altına şunu kazı inan rüya aleminde bi euzu besmele bi salavat ile cinolar ifritler tozu duman edip kaçarlar bunu unutma karabasAn gelse peygamberimize selam etmen ve diğer peygamberlere selam etmen yeter Tekbir dahi kafidir cinlerden korkman onları azgınlaştırır . ..
|
Ciddiye alıp tavsiye de bulunduğunuz için teşekkür ederim hocam, elhamdulillah gerek gözümün önüne gelen gerek aklımda kurduğum ne tür cinni ve şerli mahluk varsa hiç birinden zerre korkum ya da çekingenliğim yok, aksine daha da üstüne gidesim geliyor muhabbetim artıyor Mevla Tealaya, onlarda Allahın yarattığı mahluklar bende he onların gücü benimkinden üstündür orası takdiri ilahi lakin Rabbimin izni keremi ile hiç bir yaratık sebebiyetiylen On’u (Celle Celaluhu) zikretmekten kaçasım yoktur Biİznillah, Sevgilerim saygılarım ile hocam.
Alıntı:
Mubinn Nickli Üyeden Alıntı
Selamın aleyküm, yeni gördüm mesajını kusura bakmayasin. Bu bahsettiklerin sadece rüya değil, uyanıkken de gördüğün şeyler. Hal böyle olunca bir çok ihtimal devreye giriyor. Bazen okuduklarin nedeniyle enerjiye de gelebilirler. Veya zihninin bir oyunu da olabilir. Anladım ki korkmayinca, üstüne gittikçe bazı şeyler değişiyor.
|
Estağfurullah abim ne kusuru Rabbim razı olsun senden, uyanıkken gördüklerim net bir görüntü değil lakin abim böyle bir iki saniyelik tiplemeler geliyor gözümün önüne ama karanlık gibi bazen de hissiyat olarak, Allahın izni ile korkup kaçasım gelmiyor abim rahatça zikrime devam ediyorum inşallah,
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim kıymetli abim huzurla sağlıcakla kal İnşAllah 😊