Alıntı:
Allah dostu1 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm değerli büyüklerim, saygıdeğer hocalarım.
Ben Üniversite çağında bir gencim. Mezun olunca 26 küsür yaşlarda olacağım. Ama bazen gelecek kaygısı ve geç kalmışlık hissi oluşuyor. sizce bu yaşlar hayat için geç mi? bazen dönüp duruyor bu düşünceler. Hayata geç kaldığım düşüncesi. Siz büyüklerimin aktarmak istediği fikirlerinizi dinlemek isterim. Bana ve gençlere, hayatta verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir. şunu yap veya yapma gibi. Hayırlı günler..
|
10 sene ozel sektorde calistiktan sonra artik bu saatten sonra imkansiz dedigim bir durumda 32 yasinda memur oldum. Sayisiz sinav ve mulakatlar. Hepsinden gectikten sonra mulakatlardan defalarca elenmeler. Ozel sektörün zorluğu vs. Cok yipratici bir surecti benim icin. Ama bir sekilde birseyler oluyor. Pesini birakmamak lazim. 30-40 yasindan sonra tip okuyup doktor, avukat vs. olanlar var. Umutsuz olmayın. Ama benim tavsiyem mümkünse mizacinizin uygun olduğu işi yapmaya çalışın. Kendinizi iyi tanıyın, iyi analiz edin. Ben ne yazik ki onun sıkıntısını çekiyorum. Su an yasim 40. Hala birseyleri değiştirip düzeltmeye çalışıyorum.