Alıntı:
Fionahanim Nickli Üyeden Alıntı
hocam diyelim ki bu tertibi 1 kere yaptık beklemeye mi geçmemiz lazım? hani sürekli sürekli yapmaya gerek var mı? Olana kadar 1 kere yasin okusak olur mu mesela fetihle vs yapmadan?
|
en az bir hafta olmak şartıyla dilediğiniz kadar.ayrıca bu iş istekle alakalıdır.eğer angarya veya yük olarak bakılırsa zaten siz o işi gerçekten istemiyorsunuz demektir.
Alıntı:
aczbirkul Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bu denli açık ve net anlatımınız için çok teşekkür ederim şahsıma, Allah Zülcelal razı olsun. Tek bir sualim var İnşAllah izniniz olursa, Yasin-i Şerifi okumaya başlamadan önce üç kere niyetimizi edip okumaya başlıyoruz değil mi, ya da üç niyetimizi de farklı farklı mı etmeli miyiz, af buyrun cahilliğimi İnşAllah hocam, Selametle kalın.
|
niyet 3 kere arka arkaya söylenecek.tek bir amaç için okunduğundan niyet de tek bir anlam taşımalı.
Alıntı:
Kaktuskiz Nickli Üyeden Alıntı
Anladim,ne mutlu size darisi bana.Peki sizde hizli gerceklesmis masallah,en az 3 hafta yapmak istenirse her gun 1 fetih 3 yasin olarak mi okuma yapilmali ben oyle anladim her seferinde de yasinden knce mutlaka fetih okunmali mj kj
|
yasinden evvel fetih okunmalı ve tarife uygun devam edilmeli...