Alıntı:
hureyre Nickli Üyeden Alıntı
Selamün Aleyküm.
Daha önceki paylaşımlarımda beni tanıyan vardır zaten. Bu varlıklar ile son 1 yıl içerisinde en az 4-5 defa görüntü verdiler bana yakaza aleminde çingene kırmızı renkli kıyafetler ve dayımın içerisinde ki cinle konuştum. Talep ederseniz bu 2 saatlik konuşmanın ses kaydını iletebilirim. Kendisinin adını yaşını(1200) olduğunu söyledi. Ve bana o kadar inat ettiki kelimei tevhid getirdemedim. Ayetel kursi vs okumama rağmen benimle dalga geçti lakin bu süreçte hiç korkmadım. Bana dediği tek laf sende alkol içiyorsun seni ele geçirmem çok kolay! Dayını öldürüp, sana geleceğim dedim ve tehdit etti. Fakat dayım ezan okunurken bile şu illet sussada bitse diyip duran kişidir ben tam aksine alkol içsemde iman etmiş ve cumalara giden bir insanım. Yani bende anlam veremiyorum ama bu varlıklar sürekli yanımda gibiler. Bana rahatsızlık vermiyorlar ama uykudayken bazen öyle bir geliyorlar ki anlatamam çok deşhet sancı ve kabus veriyorlar. Bunlardan kurtulmak istiyorum ama ilk defa son 1 senedir görüyorum bunları ve korkmuyorumda. Park bahçe vs izbe yerlerden geçerken içimden bir ses buradan geçme yolu uzat diye fısıldıyor resmen. Anlam veremiyorum hala bunlara ama rabbime sığınmak ve efendimiz sav hayırlı ümmet olmak istiyorum. Alkolüde bırakmak istiyorum.
|
uzun süre önce sana musallatin olduğunu söylemiştim, demek ki yavaş yavaş kendilerini gösterme zamanlari gelmiş, asil tehlike bundan sonra basliyor....