Alıntı:
Saho Nickli Üyeden Alıntı
Muska konusu konuşuluyor, aklına ne gelirse yazmışsın yine. Bu işin ehli bu kadar Havas üstadı dediğine göre şirke giriyor, başkalarını da şirke sokuyor öyle mi?
Peki mezhep görüşlerini olduğu gibi kabul ediyorsun da sonradan neden "alimler mubah demişler" diyorsun?
O zaman bu alimler de yanlış yolda. Yine sen hariç herkes yanlış yolda, veli kul olduğun çok belli.
Çok bariz belli ki bilgin olan konular değil bunlar.
"Demon yabancı dilde şeytan ifrit anlamında tanrı anlamında" yazdığın 3 bin mesaj da böyle anlam bozukluğuyla doluysa normaldir, her okuduğunu kabul eden insanımızın hali.
|
Mubah diyen alimde var haram diyende ayet ile muskaya şimdi o hAklı bu haksız diye değerlendiremem hepsi kıymetli alimler . Sonuçta ihtilaf ettikleri konuda birbirini tekfir etmemişler . Ben bAna doğru geleni uygularım ama kimseye de demem valla ayet yazıp boynuna asma veya ayet yazıp boynunA asta demem . Fıkıh verecek ilim yok 4 mezhep vermemiş .
Demon kadar başına taş düşsün eğerki ameline şirk bulaşmış ise açık kapı. Varsa inşallah demonlar sana gafil anda saldırır beddua değil kötü diler . M.etme mesaj kasan biri olmadım hiç nitekim herkesinde mesaj kutusuda dolu dolu değil emin ol . Neyse . Demonlara emanetsin