Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Abi herkesin cehalet dönemi vardır ilk geldiğimde gripsedim bilgim olmadan kabul ettim sonra bilgileneyim dedim araştırdıkça Batıl olduğunu gördüm fikir değiştirmek değil nass ne ise odur Vefk ilmi hurufilikktir sanırım bu konu ile paylaşımım vardı .
Ayet ile muska mubah demiş alimler bişi diyemem ama sembol ile vefk şirktir bu muskaları takanlar da şirk işliyordur . Ne ise odur abi ne hz Ali nede sahabilerden sembollü vefk gbi bişey kalmamıştır . Bu inanış hurufilikten gelmiştir hema sen kafamı kırsanda ben sna bişey demem fakat verçekler bunlardır . Doğru bende bi ara sıcak baktım ama araştırınca gerçeğe ulaştım Elhamdülillah. Salih kulların bilgisi aziz olan Allah cc katındadır . Hiçbir alime bişey diyemem dememde Bu asya kesimi çok savaştan geçti alimlerin çoğu kitapları tahrip edildi bu yüzden abdulkadir gelanin kitapları xahil hiç bi alim üzerine olan kitapları okumam sahabe hayatı hadisler ve mezhep fıkıhı dışında kitap okumam . Allah bizide salih kulları arasına koysun . Hew Vesselam
|
emine hala ayni yerde duruyorsun
Vefk ilmi hurufilikktir sanırım bu konu ile paylaşımım vardı .
Ayet ile muska mubah demiş alimler bişi diyemem ama sembol ile vefk şirktir bu muskaları takanlar da şirk işliyordur,
hurufilik nedir bilmiyorsun vefke hurufilik diyorsun....
vefkte sembol olmaz, ebcedin arapca sayi tutarlari olur...
sembolden kastın nedir?
3 lu vefkin mucidi hz. imamı gazali dir, bu gun benim diyen alimler tırnağı olamaz, şimdi sen bu mübarege şirke düsmüs dinden çikmis mi diyorsun,
o mübarek
kef ha ya ayn sad
harfleriyle baslayip
ha mim ayn sin kaf
harfleriyle biten ayetleri kurandan bulup ortaya cikaran büyuk bir evliya dir
aman emine aman çok tehlikeli sözler kullaniyorsun, imami gazali ra. söyledigin bu sözlerin boynuna kement olur aman emine dikkat...