Alıntı:
Darkness Nickli Üyeden Alıntı
Muskanın İçinde Allahın Ayetleri yazıyorsa Şirk değildir.Kuran Şifadır. He sen eğer diyorsan ki ben kabul etmiyorum Kuranın Şifa olduğunu Haşâ, o zaman senin sözlerin Şirk içeriyor. Kelime-İ Şehadet getir Tövbe et Dini konularda bilip bilmeden konuşursan Diğer tarafta Mübareklere nasıl hesap vereceksin? Şirke girdiniz siz diyebilecek misin hepsine teker teker? Diyemeyeceksen daha diretme.
|
Bak bi üstte yusuf abi muskaya ruhsat veren alimleri söylemiş bende diyorumki yanlızca ayet olanlara bu alimler ruhsat vermiş vermeyen alimlerde var onlar dinden çıkmış diyemeyiz ? Değil mi
Muskaya ruhsat veren bi ayet veya bi tane hadis yoktur Bu konuda görüş ayrılığına düşen alimlerde var . Sen ruhsat veren alime uyup ayet yazıp asarsı. Bende ruhsat vermeyen alime bakar muskA tAkmam derim yani burda şirke düşüpte dine geri dönmek ne alaka manüpüleye gelip yoruum yapmayın ben sembol tarzı vefk tarzı kimsenin anlamayAcagı uslüp ile araya aracı koyup işi aracı havale edlip yApılAn ve çoğu insanı rahmani veya şerli olarak kandıran insanlarra karşıyım bu konu üzerinden minik bi nasihatta bulundum dileeyen okur. Aklına girer dileyende cebindeki üçbeş krştan olur bana ikisinin faydası olur mu ? Ben Allah için konuştum hepsi bu aleyhime yorum yapılmasın doğru ve batıl ortadadır benim sözüme gelen çok oldu ama iş işten geçti . Herne ise Kuranı azimşan Rahmettir şifadır . Kim derdine derman ararsa okusun faydalansın hew xellas