Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce buna benser farklı şeyler yaşadınmı musallatın var ve bunlardan rahatsız oluyor onun yolunda giderken dokunmaz ama bir hak yola girince döndürmeye uğraşır..
|
Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim hocam yaklasik 12 yildir namazlarimi aksatmadan kiliyorum cok sukur bunlarin 1 yada 2 vakti camide kiliyorum her zaman tuvalet ve banyo adaplarina dikkat ediyorum hergun duzenli olarak 7ser kez butun korunma ayetlerini okuyorum gece namazi + tevbe namazi onceden bu sekilde konular acilinca korkardim yada gozumde buyuturdum suan oyle degilim odamdaki camda iki perdenin arkasinda 1 kalin perde daha var zifiri karanlikta uyuyorum maneviytim yukseldiginde o guzel hisle birlikte sag ve sol kulagim o kadar çınlıyor ki siz karsi kanepede oturup sohbet etseniz sizi duyamam

simdi bu kadar ibadeti niye saydin diyebilirsiniz bu ibadetlere ragmen musallat oluyoruz oncedende bazi seyler vardi ama bilmiyorum ya bi insanin annesi kilina zarar gelsin istemez o bizim sevgili Rabbimiz bu duruma izin verdiyse artik ne yapacagimi bilmiyorum hocam saygilarimla.