Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Valla nasıl bi dünyada yaşıyorsun bilmiyorum fakat ben kimseyi kimye şikayet felan etmedim .
Hiçbi alimede söz söylemedim Allah dostlarına bilip veya bilmeden iftira etmekten veya kötü söz söylemektende Allaha sığınıyorum . Nasıl bakarsan öyle görürsün Allah hidayet versin ben sembollü vefkleri şirk diyorum . Ayet yazılı muskalara hiçbirşey demiyorum kendi adıma takmam yazmamda . Ben şirk olabilecek herşeyden uzaklaşıyorum ve kaçıyorum . Ben buna sakınma diyorum siz ne derseniz o sizin sorununuz ben şirke düşmekten korkuyorum . Bütün amellerimin boşa çıkmasından korkuyorum . Allah cc beni kuranda tehtit ediyor vende bu tehdit karşısında ttitizlik gösteriyorum . Dedikoduyla asla işim olmaz . Zan ve iftirada farklıdır neyse hakkım helaldir . Kim ne diliyorsa Allah ona onu versin . Herkes istediğini yapmakta özgürdür . Şirk bütün namazları oruçları salih amelleri boşa çıkarır . Cehennem korkulmayacak yer değildir . Bu dünyA geçici ahiret yurdu kalıcıdır . Ben sakınıyorum araştırıp öğreniyorum . Elhamdülillah bana denk gelen kör topal (; Selamun aleyküm
|
Senin o profilinin altında yazan Sahih Hadis değil ilk onu öğren Elbani den öğrenmişsin.
Bak Sahih Hadis bu iyi oku
(İçerisinde sihre ya da küfre ihtimali bulunan anlaşılmaz sözleri) okuyarak (hasta) tedavi etmek, muska takmak ve sevgi ilacı yapmak şirktir." (Ebu Davud, Tıb, 17
Bak ne diyor Rasulullah:
; “Efsun yapmak, muska takmak ve sevgi ilacı yapmak şirktir.” (Ebu Davud, Tıb, 17) Alimler, hadislerde şirk olarak ifade edilen efsun (okuma) ve muskanın şirk içerikli olan sihir ve büyülerden ibaret okuma ve muskalar olduğunu ifade etmişlerdir.
İşte bu Hadis Sahih.
Alıntı:
Darkness Nickli Üyeden Alıntı
Senin o profilinin altında yazan Sahih Hadis değil ilk onu öğren Elbani den öğrenmişsin.
Bak Sahih Hadis bu iyi oku
(İçerisinde sihre ya da küfre ihtimali bulunan anlaşılmaz sözleri) okuyarak (hasta) tedavi etmek, muska takmak ve sevgi ilacı yapmak şirktir." (Ebu Davud, Tıb, 17
Bak ne diyor Rasulullah:
; “Efsun yapmak, muska takmak ve sevgi ilacı yapmak şirktir.” (Ebu Davud, Tıb, 17) Alimler, hadislerde şirk olarak ifade edilen efsun (okuma) ve muskanın şirk içerikli olan sihir ve büyülerden ibaret okuma ve muskalar olduğunu ifade etmişlerdir.
İşte bu Hadis Sahih.
|
İkisinin anlamı aynı ben daha detaylı olsun diye ikisini de attım.