Alıntı:
Neptuns Nickli Üyeden Alıntı
Hocam Allah affetsin bir tanıdık dedi bir hoca var işlem yapıyor ailesinin dilide bağlanır kızda sana döner dedi yana yana döner dedi hatta istemiyorum desende döner dedi ama aramadı bile hatta aksine instagramında bile takip ettiği erkeklerin sayısı her geçen gün arttı. Ayette İnsanları buluşturanda ayıranda Allah yazıyor Allah bu hayırsızsa bana niye bizim kaderimizi birleştirdiki neden bukadar senelerce evlilik için anı emek biriktirdikki bana nasip etmiceği insanı niye bunca zaman benimle tuttu günaha giriyorum belkide bilmiyorum ama Rabbim affetsin ona bile asi geldim senden çok sevdim diyemi aldın diye feryat bile ettim. Şimdi Allah annemin duasındanmı beni ayırmıştır hocam hacda annem dua etmişti hayırlı değilse bozulsun diye ertesi gün bozuldu hemde anneme bağırdım niye öyle dua ettin diye çok günahlara girdim yardım edin bana ses kayıtlarını resimlerine baka baka ağlıyorum 3 ay oldu hala dayanamıyorum.
|
Allah yardımcın olsun kardeş, gönlüne ferahlık versin, içindeki, aklındaki kötü düşünceleri alsın, yerine umut dolu yeni başlangıçlar, güzellikler nasip etsin.
Sana kara sevda ile bağlıydı, ayrılınca kaldıramadı hastanelik oldu, yıllarca seni sevdi hayaller kurdu, ama bak hastaneden çıkınca iyileşti, iyileşince seni sildi, hayatından çıkardı, kara sevdasının rengi açıldı, sosyal medyadan takip ettiği erkek sayısı arttı yani göründüğü üzere hayatına devam etti. Kara sevdasına rağmen yıllarını arkasında bıraktı, maddi olarak senden gördüğü desteği unuttu, aldığın çeyizlik eşyaları unuttu. Ve hayatına devam edebildi. Sen niye edemeyesin?
Sen o geri dönsün diye işlem yaptırırken belki de senden önce o senden gitsin diye işlem yaptırılmıştır. Olabilir mi?
Bunu öğrenmen mümkün mü onu buradaki hocalarım bilir…
Eğer öyle değil ise evli olmadığınız için onun dönmesi için yaptırdığın işlemler iradesine müdahale etmek olduğundan doğru olmuyor, haram oluyor, büyü oluyor, günah oluyor. Ben de burada açılan konulardan hocalarımızın yazdığı cevaplardan bunları biliyorum. Doğrusunu Allah bilir.
Allah’a isyan etme, senin çabalarına rağmen tecelli edende hayır ara, özellikle annenin duası üzerine böyle bir ayrılık olmasından kork, silkelen, rabbim eğer annem dua etmeseydi, sen annemin duasına böyle dönmeseydin, ya evlenseydim ama sonra binpişman olsaydım, annemin duaları vesilesiyle beni olacak kötülüklerden korumasaydın ben ne yapardım sana şükürler olsun diye dua et.
Günaha girme sonra o günahlar ipin ucunu öyle bir kaçırıyor ki, hayatını öyle işin içinden çıkılmaz hale getiriyor ki toparlamak için gece gündüz Allah’a yalvarmaktan nefes alamaz hale geliyorsun. Yapma. Tövbe et, Allah’a sığın, kendine gel, ne kadar zor görünse de yapabilirsin. Düğün günü ayrılanlar var. Evlendikten sonra binpişman olup ayrılanlar var. Yıllarca evli kalıp çoluk çocuğa karışıp emek verip ayrılanlar var.
Şükür edecek şeyleri görmezden gelince elindeki şükür edecek bütün güzellikler bir bir kayıp gidiyor. Yazık etme kendine.