ilimsiz yaptığım uygulama sonucu yaşadıklarım
İnşaat Mühendisi 30 yaşında bir gencim. başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.
Bundan yaklaşık 1 yıl önce internette araştırma yaparken başarı uygulamaları adı altında şöyle bir uykulamaya denk geldim. Gümüş akik bir yüzüğü al hergün vakit buldukca yüzüğe bakarak ayetel kürsi oku, yakından yüzüğün heryerine üfle ve parmağına tak. bunu vakit buldukca yaklaşık 1 ay sayı hesaplamaksızın yaptım. günlerden birgün gece 1.45 civarı kulağıma fan sesi gibi bir ses geldi sonra zınk diye ayağa kaldırdı beni. vücudum terlemeye başladı canım çıkacacak gibi olmaya başladı kulağımdan bir şey giriyor diğer kulağımdan aynı zamanda nefesimde kesiliyor. abdesti zor aldım ayetel kürsi okumaya başladım belki de sabaha kadar 500 ayelel kürsi okumuşumdur. ayetel kürsiyi kestikçe dahada şiddetlendi. sürekli abdest tazeledim. yaklaşık 3 saat boyunca bu ızdırabı yaşadım daha sonra hiç unutmuyorum Sabah ezanında hoca ALLAHUKBER Dediği saniyede vücudumu terk etti. yüzüğü bir daha hiç takmadım hergünde okumalar yaparak yaşantıma dikkat ederek voltajı iyice düşürdüm. ama 1 yıl boyunca hiç bir silüet falanda görmedim. şuan Allaha şükür iyiyim.
O gün gelen veya gelenler kimlerdi cin mi yoksa başka tür bir varlık veya varlıklarmıydı hiç bir fikrim yok.
Değerli hocalarım abilerim görüşlerinizi merak ediyorum
|