08.09.25, 14:01
|
 |
|
|
Forum Puanı: 1014
Etiketlendiği Mesaj: 28 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Sena4343 Nickli Üyeden Alıntı
Ayetel kürsinin hüddamı olabilir size yardım için . Kötü degil diye biliyorum, sizinki psikolojik olabilirmi, çok ayetel kürsi okumaktan birsey olmaz ama gümüş yüzük olayını bilmiyorum, ben 40 gün günde 1000 okumays niyet etmiştim 10 gün okuyabildim, çalıştıgım için yetiştirememiştim,
|
Belirttiğiniz durum çok kolay değil kardeşim.
Seyyid Kendiyas hazret...
Kaç kez selam gönderdim zat-ı aline bilmem, kimleri aracı tutmadım ki selamlarımda, yine de henüz teşrif etmediler. Bir gün belki ansızın teşrif ederler diye Allah rızası için aşk ile Ayetel Kürsi'yi hep okuyorum. Ancak bilirim ki okumak yetmez. İhlasınız, evliyaullah seviyesine yakın olmalı. Tevekkülünüz, her işte olmalı. Bir nefsin üzerinden gelsek belki tamam olacak her şey ama yok... Nefsimizi yenemiyoruz, yolda tökezleyip düşüp duran çocuklar gibiyiz... Rabbim kanaatini mutlaka vermiştir konuyla ilgili, bizler zamanını bekleriz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamın da belirttiği gibi, bunun için hem başka gereklilikler var hem de çok çok nazlı ulvi mübarekler. Hele ki Seyyid Kendiyas hazret...
|