Alıntı:
methcnnbs Nickli Üyeden Alıntı
selamun aleyküm. 35 yaşındayım. 20 sene uyuşturucu kullandım bu süre zarfinda hep abdestsiz dolaştım. askerlik dışında bütün hayatım bir bodrum katında geçti. hocalar falan hep musallatli dediler sonuç alamadım. dışarı çıkmadığım için en azından bunun ustesinden gelelim düşüncesiyle doktora götürdüler asosyallik anksiyete tedavisi gördüm 5 sene. bu süre zarfinda uyuşturucu kullanımına devam ettim. ilacın son iki yılında ramazan ayında çok şiddetli karın ağrıları yaşadım her gün bu vesile oldu belki de uyuşturucu kullanımını bırakmaya karar verdim elhamdülillah bıraktım. 1 senedir de namazları mı kılmaya başladım. üzerimde çok kaza namazları var borçlarımı ödemek istiyorum niyetleniyorum başlıyorum gündüz değilde gece daha çok kılıyorum. Kildigim zamanlarda uyanık biri olursa sorun olmuyor ama herkes uyur halde olduğunda vücudum resmen alev alıyor özellikle de ense kısmı. birşey den korkkarak durmuyorum namaza ama o hal geldiği zaman içine alıyor beni. Alıkoyuyor fazla devam edemiyorum. Aynı şekilde elime tesbih alıp çekince de durum ayni huzursuz oluyorum. gözlerimi kapatıp çekemiyorum. verebileceğiniz bir tavsiye varsa çok memnun olurum.
|
50 mesaji tamamla ozelden yaz istişare eder çaresini buluruz Allah izin verirse...