Alıntı:
Yemen Nickli Üyeden Alıntı
Yusufiyeli üstadımız sayenizde okuduklarımıza şükürler olsun paylaştıklarınızla ahirete de götürebilecek yazılar okuyoruz nasıl ilimli insanlar var şaşırıyor yolunuzdan gitmeye çalışıyoruz.
Kardeşim bir dönem bende yaşadım baba ile dargınlık gönül kırgınlığı öfke bu işe belki
büyük sebep olabilir. Haklı olsan da affet içinde herkesi zor değil Rabbime yaklaşınca merhamet bile edersin bilmeyenlere.
Ek olarak adaklarım da vardı bu da etkilermiş. tövbe etmek tedavisi bunun da yol gösterenleri var ararsan ehli sünnet bulabilirsin. İyi insan olsan da içindeki gizli kibiri bırak boyun eğsin sana kimseye söylemene gerek yok biz bir damla olduğumuzu sanarız da hakikatte denizden ayrı değiliz burada isen zaten öylesin. KADER Allah'ın ilminde sabittir ama senin kalbindeki seyrinle açılır çok iste dua et Yusuf suresi 54 55 56 ayetleri anlayarak çok oku gece kalk teheccüdde iste rızkın bol olsun.
İnanmışlığın ve gayretin karşısında kader bütün yolları sonuna kadar açar inşallah durumun iyileşince de yaz burdan umut ol
kardeşlere
|
Bana ne nasihati yapıyorsun 65 yaşındayım nasihat çağını geçtim. Babamla falan da sıkıntım yok zaten rahmetli olalı uzun yıllar oldu. Anlamadım