Alıntı:
hawdilo Nickli Üyeden Alıntı
bende zamanında bir işin gerçekten olması için para verdim. Ama hiç birşey olmadı ve anladım ki boşmuş. Boşu boşuna zaman kaybettim ve Allah a olan inancım azalıyordu ki herşeyi unuttup yoluma devam ettim. Allah ne yazdıysa o olur. Adamlar sana umut satıyorlar....
Rabbim ne eylerse güzel eyler.
|
Havas üstadlarına selam olsun o kitapların pdf sini görünce bile ne kadar meşakkatli biliniyor günlük tabi bir sürü işlemi de vardır.
Ancak doktor olayında o doktor kan tahlili röntgen mr neyse her şeyine bakıyor ve gösteriyor sana ne olduğunu daha basit anlıyorsun. Ameliyat şu şekil olacak bir hafta daha yatacaksın VS.. Olmadı başka profesöre götürüyorsun oda yakınuzak birşey söylüyor işleme karar veriyorsun.
Bizim nacizane sormak istediğimiz ilk aşamada yüksek meblağlar talep edilmesi vaadler sizin gördüğünüz yaşadığınız alem canlılar biz normal insanlar için çok uzak. doktorla havas bilenleri ve para olayını kıyaslamak netlik vermez. Cerrah da normal insanı küçümser belki ilmine bakar vücudu tamir ediyorum der ama daha somut bizim dünyamıza daha yakın.
Havas için çok gizemli bilinmedik özel eğitimle nasiple ulaşılan bir yol var ben karşılaştırma yapamıyorum. Sizden ricamız da hastalığı olan bizleri daha iyi anlamanız doktor gönlüne ruhuna bakmaz ama siz onu da görüyorsunuz acziyet belli insandaki herkese acil şifalar dilerim