Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
medresede okuyorum diyorsun,medresedeki hocalarindan yardim edecek kimse yok mu? bırak medresedeki hocalarini bagli oldugun tarikattan yardim edecek kimse yok mu? tarikatinizda nefesi kuvvetli kisiler yok mu ? hani bir nefeste bir cok problemi halledecek kadar nefesi kuvvetli tarikat almış üstadlar yok mu?ismailagaya bagli bir cok havas ilmi uzmani var onlardan yardim edecek yok mu?
eğer bunlardan hic birine yok dersen, eger tarikattakiler zor durumda kalan problemi olan sıkıntıya. düsmüş ehli tariklere yardim etmiyor yada edemiyorsa. bu cok vahim cok içler acisi bir durum demektir...
|
Hocam galiba önceki yazişmalarimizdan dolayi beni İsmail ağaya mensub sanmişsiniz ben oraya mensub değilim sadece Mahmud efendi Hz seviyorum.
Şeyhim Eskişehirde , Konya'da medrese okuyorum şuan Eskişehir'e gitmem mümkün değil, Konya'da bağlı olduğum cemaatin dergahi yok, öyle çok bilindik bir şeyh değil ..
Medresemizde 4 hoca var, hiçbirisinin havas ile ilgisi yok zahiri ilim ehli kişiler maneviyata çokta düşkün değiller