Alıntı:
Zed Nickli Üyeden Alıntı
Saygı değer imas hocam uzun süre faydalı şekilde Kelam ve İslam Felsefesi konusunda dersler aldım ve kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum rabbimin izin verdiği kadar ilmihal bilgimde vardır yani itikadım sağlamdır Eşari Akidesine mensub bir insanım akidemi biliyorum yani ben harhangibi cinni varlığın beni saptıracağını ya da delirteceğini sanmıyorum kötü alışkanlıklarım elbetteki var lakin bende sıradan bir adem oğluyum sanmıyorum havas hocalarının hiç günahı yok madem bu varlıklar Cinler ya da periler insanlara akidesi sağlam olduğu takdirde zarar veremez bende bu cinni varlıklardan korkmuyorum şuana kadar denediğim hiç bir cin davetinde ulvisi olsun suflisi olsun sonuç alamadım bildiğim kadarıyla forumda eksik bilgi vermek yasak forumdaki davetlerin çoğu problemli bazılarımı çalışıyor benmi yanlış yapıyorum bişeyleri
|
zahirdeki bilgin birikimin var diye batında sana yol açılmış degil, eğer basarili olmak istiyorsan en az zahire verdigin emek kadar hatta onun 5 misli daha batın tarafa emek vermen gerekiyor,
ben diyorum ki batıni taraftaki ilmin sartlarindan biri,hiç bir zaman bir uygulamayi umuma acik etmemek diyorum
sen diyorsun ki
bildiğim kadarıyla forumda eksik bilgi vermek yasak
demek ki yanlış biliyormuşsun,
ayrica şu var sahih gerçek bir daveti yada mendeli bu ilme gerçekten gönul vermiş bir kişi talebesinden,yada ayni hocaya bagli talebe arkadasina hocasinin müsadesi olmadan vermez veremez...