Alıntı:
Zlll Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm rüya ilmi hakkında bilgisi olan var mı ? Siteye baktım göremedim.
rüyalarımda bana bilgiler veriliyor. Bunların rahmani mi yoksa nefsani mi olduğunu nasıl ayırt edebilirim?
Şeytani rüya ile rahmani rüya arasındaki fark nasıl hissedilir?
Rüyada gördüğüm alemler , uçsuz bucaksız okyanuslar , denizler büyük balıklar , normalden büyük gemiler gök ve yer arasında devasal varlıklar..
rüyalarımda olumsuz bir şey hissetmiyorum, genelde huzurlu oluyorum.
|
Benzlce rahmani/ şeytaniden önce nefsi rüya ayrımı yapmanız gerekir. Rüyada gorduklerimizin büyük bir kısmı güncelinizde veya evvelinizde yasadiginiz olaylar, cozemediginiz sıkıntılar yada etkilendiğiniz olaylar silsilesidir. Zihin der ki sen vaktiyle bir sorun yaşamıştın, sen hatırlamıyorsun ama bende kayıtlı. Bunu tekrar gündeme getirelim ki sen bu konuda bir şeyler yap. Bu hususu çözümle. Çünkü bende bu durum yer kaplıyor ve bana yük olmaya başladı. Sen hissetmedin ama ben sana bildireyim der. Ve bunu sana direkt olayı göstermezde çeşitli sembollerle ifade etmeye çalışır. Zira ruh ve beden bir bütündür ve denge halindedir.
Şeytanı/ rahmani için de Tevbe edildikten sonra korunma sureleri okuyarak yatmayı deneyebilirsin. Eğer o zaman hafifliyorsa rüyaların, görme sıklığın azaliyorsa şeytanı olma durumu ortaya çıkabilir.
Bu arada hocalarıma katılıyorum. Bu ilm Allah CC. Tarafından verilir. Başkasından öğrenilmez.