Alıntı:
Yemen Nickli Üyeden Alıntı
Tıbbıl Furkan Seans bakım ücreti biraz fazla herkese göre değişir de tuhaf ama ümmete yayılması gerekir deniliyor videolarda.
Eğer helal ise doğru yol ise yayılsın tabi şeytanın tuzaklarına dur demek için ise ki öyle belirtilmiş kanalda Allah yardım etsin elbette.
Pek kimsenin bilmediği bir ilim deniyor.
Mesela şeker hastası ise 100 litre pekmez dağıtım kefareti ile hastalık iyileşmeye başlıyormuş, inatçı öfkeli birinde keçi adağı veya büyükbaş erkek adağı çıkıyor kesilmesi gerekiyormuş adağın.
7 kuşak geride yetime zulüm varsa çözülmesi gerekiyormuş ki biz bugün iş yerinde veya başka halde zulüme uğramayalım .
Muska taşımak, kınama yapmak adam öldürme vb suçlardan dolayı dedelerden kefaretler çıkıyormuş. Enam Suresi 64 ve İsra suresi onların malına ortak ol ayeti ile açıklıyorlar
Arı kovanına duman sıkmak örneğin nefes alma da zorlanma ve alerjiye neden olur gibi örnekler var.
Evlenmeyeni kınayan anne babanın 100 yıl sonra torunu evlenemiyor gibi unutulan adaklarında musallata sebep olduğuna dair görüntülerle kefaretler yapılıyor videolar bu şekilde devam ediyor danışan videoları var bu şekilde belirtmek istedim tecrübe eden varsa yazabilir
|
Bunlar bazı kurnazların para kazanmak için ihdas ettiği işler. İslam geleneğinde örneği yok bazı hadislerde peygamber efendimizin bir çok kere hastalandığından bahs eder hangi günahından mütevvellit hastalığa duçar olmuş.