Alıntı:
Yolcu78 Nickli Üyeden Alıntı
Belki bu sitede yapabileceğimiz toplu salavat ,dua tertibi vesile olabilir işi hızlandırabiliriz.Bir payımız olsun.
|
Ona karşı salavat falan okunmaz.
Tek okunacak Ya Kahhar dır.
Onuda kişi günlük 306 okuyup.
Müslümanlara zulmediyor diye dua edersin.Tez belasını ver rabbim diyip kenara geçersin.Bu basit olanı.
Karışık olaznı azimeti var eksik deniyor.İşte okuyan ağız önemli o okursa tutar.
Başka uygulama var.Camide cemaatla namaz kılıp namaz peşine yapılıyor oda karışık.Ama yapan kişi itikadı sağlamsa % 99.99 tutar.Ha o ordan koruma yapsın.En azından ölmesede hasta olur bana ne oluyor yahu der hastaneye yatar.Geçen netanyahu öküzü balık yemiş balıktan zehirlenmiş.Her zaman balık yiyen gavur nedense bu balıkta zehirlendi haberi okuyunca dedim birinin itikadı sağlamki tuttu okudu oda tuttu öküzü süründerecek balık bahane hastaneye yattı sonra çıktı.Ha o gebermeden duracak gibi değil.Rabbim tez Azrail AS onu ziyarete göndere diyorum.Gerçi o geberse ben diyim geçen muhalefet partisi liderinin açıklaması vardı o bundan beter onu da bil.Yani gelen gideni aratır derlerya bu geberirse muhalefetteki başa geçerse benim gördüğüm 1 tık fazla gavur.