Alıntı:
Erkanklc Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar daha önce eğer hatırlıyorsanız bir kaç konu açmıştım bazı sorularım var cevaplarsanız çok müteşekkir olurum
1)Daha önce yazdığım esneme musalat belirtilerinde var mı
2) Üzerimdeki musalat alımadıkça mezarıma dek benle mi olacak
3) Musalat auramıza zarar verir mi enerji düşüklüğü musallatan kaynaklanır mı musalat alındığında eski aurama kavuşabilir mıyım
4)Ne zaman musallat olduklarını öğrenebilir miyiz
5)Kişiden musalat alınmadığı zamanda kişi musalat etkisindeyken ne gibi okumalar yapmalıdır
6)Dünleyin bakara 102 tertibini uyguladiktan sonra cahil kafamla gidip beyaz sirke kokladım dedimki sirkeden nefret ederler bunlar sonra bir rukye açtım ne tesadüfse birinin sirke ile ilgili bir yorumunu gördüm beyaz sirke gibi keskin kokuları seviyorlarmış sirke ile banyo yapan kişi sirke kokmuyor mu yani seviyorlar mi yoksa sevmiyorlar mı
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama merak ettiğinden soruyorum fikirlerinizi duymak isterim 
|
Bildiğim kadarıyla yanitlayayim;
1 esneme ile musallat varlığı anlaşılmaz. Nazardan da esnersin veya tamamen dünyevi, metabolik bir ihtiyac da olabilir. Musallat varlığı için daha net emare istenir.
2 Seninle mezara dek gitcegini sanmıyorum. Seninle işi bittiğinde, canı istediğinde çıkar gider. Sonra bı bakarsın yıllar sonra geri gelir. Kindardirlar.
3 aurana zarar verebilir. Enerjini azaltabilir. Çıktıktan sonra auran kendi kendini onarmaz. Zarar veren faktör ortadan kalkar. Kişi de iman itikatina dikkat eder. Tevhit zikri ile özellikle güçlenir. Ama bu tam olarak aura diye ifade edilmiyor.
4 o bakımda görülebilir de görülür. Ama sana bildirilmeyebilir. Bakımda her şey a dan z ye öğrenilmez. Bakan gorse de söyledikleri kısıtlıdır.
5 azap ayetleri genelde önerilir ama bence tehlikelidir. Koruma usulü yapılan dualar yapılmamalıdır. Bu işleri biraz ehline bırakmak icap ediyor. Zira musallat önce kişiye zarar veriyor.
6 sirkeyi sevmediklerini duymuştum. Tertip hakkında bir şey diyemem.