Alıntı:
Erkanklc Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar daha önce eğer hatırlıyorsanız bir kaç konu açmıştım bazı sorularım var cevaplarsanız çok müteşekkir olurum
1)Daha önce yazdığım esneme musalat belirtilerinde var mı
2) Üzerimdeki musalat alımadıkça mezarıma dek benle mi olacak
3) Musalat auramıza zarar verir mi enerji düşüklüğü musallatan kaynaklanır mı musalat alındığında eski aurama kavuşabilir mıyım
4)Ne zaman musallat olduklarını öğrenebilir miyiz
5)Kişiden musalat alınmadığı zamanda kişi musalat etkisindeyken ne gibi okumalar yapmalıdır
6)Dünleyin bakara 102 tertibini uyguladiktan sonra cahil kafamla gidip beyaz sirke kokladım dedimki sirkeden nefret ederler bunlar sonra bir rukye açtım ne tesadüfse birinin sirke ile ilgili bir yorumunu gördüm beyaz sirke gibi keskin kokuları seviyorlarmış sirke ile banyo yapan kişi sirke kokmuyor mu yani seviyorlar mi yoksa sevmiyorlar mı
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama merak ettiğinden soruyorum fikirlerinizi duymak isterim 
|
2.) hayır her musallat öyle olmaz. Ümmü sübyansa evet ölene kadar seninle olur ölünce başkasına sirayet eder.
3.) musallatın ilk hedefidir zaten aura.
Zira o aurayı zayıflatamazsa kişiyle yakınlaşamaz.
5.) hiç bir okuma yapmamalı. Canını yakarsan canını yakar. Yalnızca korkutma anlarında ayetel kürsi nas felak okunabilir.
Yani kusacası ne istersen okuyabilirsin ama musallat üzerne niyet ederek yapma.
6.) sirkeden nefret ederler.
Benim görüşüm :
evham yapıyorsun sen sende bir şey yok.
Bakara 102 yi okuduktan sonra her şey normalse
Çok ama çok evham yapıyorsun demektir.