Alıntı:
osman100 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle yanlışım varsa düzelt ama maddeye etki tesirleri var diye biliyorum hz süleyman kıssasında ve kuranda geçen (Neml, 27/39-40) ayetlerinde şöyle bi ifade var Cinlerden bir ifrit, ‘Sen makamından kalkmadan ben onu sana getiririm. Gerçekten bu işe gücüm ve güvenim var.’ cinlerin mertebesine enerji yogunluguna göre degişiyor gibi maddeye etkileri hatta eskiden köy yerlerinde sebepsiz yere eşyalar kaybolurmuş 1-2 gün sonra aynı yerde geri ortaya çıkarmış ama bu sadece duyum bizzat şahit degilim bu arada insanda enerjisiyle birşeylere etki edebilir Abdulkadir Geylani ks zamanında bagdatlı bi adamın kızının kaçırılması ile iligili bir kıssada var ne kadar dogru nakildir bilmem ama böyle çok duyumlar var dedigim gibi bedensiz varlık insan bedenine nufüz edebilen maddeye hayli hayli nufuz eder
|
Ya benimde eşyalarımı kaçırıyorlardı.
Sinirleniyordum cinnet geliyordu artık bulamayınca sonra bir bakıyordum yine yerinde.
Halbuki imkansız az önce yoktu orada.
Defalarca böyle olaylar yaşadım.
Telefonumu aldılar .
Lavaboya girerken koltuğun üzerine koymuştum çıkınca baktım koltuğun üzerinde yok evdede kimse yok ben tekim.
Aşşağıya sesleniyorum anneme arattırıyorum hiç ses yok.
Evi darmadağın yapıyorum telefon yok sinirleniyorum cinnet geliyor bulamayınca.
Sonra bir bakıyorum yine koltuğun üzerinde.
Bu çok normal sayılır yine daha neler neler var.
Ama ben cinlerin maddeye temas edemediklerini düşünüyorum . Bazıları onların bedeni enerjisel olduğu için maddeye temas edemez diyordu.
Banada mantıklı geldi. Maddenin içinden geçen varlık nasıl maddeye temas edecekti.