Alıntı:
Erkanklc Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam size de çok teşekkür ederim bahsettiğim esneme musalatan kaynaklı bence çünkü ortamda biri yokken de esniyorum baya bı esniyorum 2)hocam aileden birinde musalat var diyelim musalat örneğin abimde var diyelim ondan bana sirayet edebilir mi
5.soru için yazdığıniz dua ne için hocam okumalıyım musalatı kaldırır mı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5.madde için bir şey sormak istiyorum ben genelde her gün ayetel Kürsi ,nas ,Felak okuyan birisiyim bırakayım mı yani
|
Ben size asla okumayın veya bol bol okuyun gibi bir yargıda bulunamam. Zira sizin konumunuzu, manevi olarak ahvalinizi bilemem. Kaş yapayım derken göz çıkarırım bu da bana vebal olur. Denilir ki koruma ayetleri okunursa kişi kendiyle beraber musallatini da korumaya alır. Bu nedenle önerilmez. Azap ayetleri okunduğunda da varlık azap çekeceği için başta kişinin kendine azap eder. O yüzden bu işi ehline bırakmak icap eder. İlmi kuvvetli dili temiz rukyeciler, varlık sahibi Havas ilminden alimler yardımcı olabilir.